Skip to content Skip to footer

One two design

Een creatief bureau waar je op kunt rekenen

Ben je op zoek naar een enthousiast team die je helpt met het vergroten van je succes? Ben je toe aan een nieuwe huisstijl, website, webshop, magazine en/of strategie? Wij zijn Niels & Mathijs en runnen gepassioneerd ons veelzijdige reclamebureau.

Graag kijken wij samen naar een unieke invalshoek voor jouw product of project. Hierdoor zal er een onderscheidende creatie ontstaan. Wij doen dit veelal intuïtief, ondersteunt door meer dan twintig jaar ervaring.

Wij onderscheiden ons door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen. Op deze manier begrijpen we jouw ideeën beter en kunnen deze vervolgens succesvol vertalen in vormgeving en strategie.

Uitsluitend wanneer er onderling een goede klik is, gaan wij een samenwerking aan. Vanuit deze basis kunnen wij onze tevredenheidsgarantie geven. Want samenwerken, gaat om vertrouwen en samen werken

We want to design

Dit zijn wij

View the range of our services and projects that we perform internationally with huge love and care.
Who We Are

I’m the conversion copywriter for you.

We are located in Big City which makes things easier. Visit our office and see the awesome creative team of young copywriters!
Jouw succes

Waar kunnen we je mee helpen?

Om alvast een indruk te geven van onze werkwijze, hebben wij enkele belangrijke vragen voor je opgesteld. Deze helpen je om helderheid te krijgen over je product of project. Download gratis ons e-book “Design Your Succes”.

Laat de vragen even op je inwerken waarna je ze voor jezelf kunt beantwoorden. Tot slot kun je (als je dat wil) de ingevulde lijst met ons delen, zodat we een goed beeld hebben van je wensen en ideeën. Met deze informatie zijn wij in staat je beter te helpen.

Reviews

Wat anderen zeggen

Jezelf aanprijzen is een kunst, maar beter is als anderen dit doen. Daarom hebben wij een aantal van onze opdrachtgevers gevraagd iets over ons en onze werkwijze te vertellen. Tevreden klanten zijn tenslotte onze beste reclame.

 

Omdat ik zelf veel met beelden werk, stel ik hoge eisen aan de ontwerpen die ik nodig heb. Niels gaat net zolang door totdat we het juiste ontwerp gevonden hebben. Zijn inzet, flexibiliteit en het prettige contact maken het heel fijn om met hem te werken.

Edwin Goldman

Edwin Goldman

Goldman Film

Niels heeft aan een half woord genoeg, hij voelt precies aan wat bij je past! Kundige en snelle service en bovendien zeer clientgericht! Heel tevreden.

Kerstin Hopman

Kerstin Hopman

Advocatenkantoor Kerstin Hopman

Niels heeft aan een half woord genoeg, komt met super leuke ideeën en krijgt van ons altijd de vrije hand om iets te ontwerpen en/of aan te leveren. We werken inmiddels 2 jaar samen en hij heeft onze gehele huisstijl ontworpen van A tot Z. Toppertje! #ietsomTROTSoptezijn

Michael de Bruijn

Michael de Bruijn

Trotse Vloeren

Wanneer ik aan 12design denk, denk ik aan Niels. Zijn creativiteit, klantvriendelijkheid, meedenkend vermogen en… de hoge kwaliteit van werk die hij levert. Ben zeer positief over het feit dat mijn website er elke keer geweldig uitziet na zijn updates. 12design, een aanrader!

Sitih Paulissen

Sitih Paulissen

Rituals Alkmaar

Als er één persoon is die snapt wat service en kwaliteit is, dan is het Niels wel. Ik werk al vele jaren samen met Niels, hij blijft me keer op keer verrassen met de mooiste designs en slimste oplossingen. Een topper!

Jacqueline Buijs

Jacqueline Buijs

HappyLife PR

Niels heeft met zijn sterke inhoudelijke kennis en meedenkend vermogen een uitstekende online planningstool voor vrijwilligers ontwikkeld voor de Hortus Amsterdam. Simpel, functioneel en volledig naar wens.

Freek van Kessel

Freek van Kessel

De Hortus Botanicus Amsterdam

Het talent van Niels om een concept in je hoofd te vertalen naar beeld is ongekend. De samenwerking verliep in een woord “geweldig”! Geef Niels de vrije hand en de vormgeving wordt nog mooier dan je je van tevoren had kunnen bedenken. De liefde en passie voor het beeld, spat van het eindresultaat. Ik heb de service als echt van een hoger level ervaren ook door de combinatie van de coaching met Mathijs. Bovendien is 12design flexibel en zeer goed bereikbaar. Een pre daar waar het gaat om deadlines.

Marjolein Dikkerboom

Marjolein Dikkerboom

Marjolein Dikkerboom Advocatuur
Get In Touch

Have a Project?

Contact Us

Want To Work With Us?