Title Image

CONTACT

GET IN TOUCH

Ik hoor graag van u. Via het formulier hieronder kunt u mij een bericht sturen. Wilt u liever direct mailen? Dat kan ook. Mail dan naar: mail@12design.nl. En wilt u mij persoonlijk spreken, bel dan: 06 303 844 61.

Postadres:
Ketensezoom 24
2902 LK Capelle aan den IJssel

TOT SNEL!
Ook namens kantoorhond Sulley.

KLANTEN OVER 12DESIGN

Ik ben niet zo van de borstklopperij. Daarom heb ik een aantal van mijn opdrachtgevers gevraagd iets over mij en mijn werk te vertellen. Mijn klanten zijn tenslotte mijn beste ambassadeurs.

Wanneer ik aan 12design denk, denk ik aan Niels. Zijn creativiteit, klantvriendelijkheid, meedenkend vermogen en… de hoge kwaliteit van werk die hij levert. Ben zeer positief over het feit dat mijn website er elke keer geweldig uitziet na zijn updates. 12design, een aanrader!

Sitih Paulissen Rituals Alkmaar

Al jarenlang hebben wij een ontzettend fijne en intensieve samenwerking met 12design. Door de creativiteit en het meedenken van Niels hebben wij al meerdere prachtige projecten op de kaart gezet. Niels verrast ons steeds weer met gave ideeën en prachtige designs. Hij is nog lang niet van ons af...

André Maas BHV Centrale

Niels heeft aan een half woord genoeg, komt met super leuke ideeën en krijgt van ons altijd de vrije hand om iets te ontwerpen en/of aan te leveren. We werken inmiddels 2 jaar samen en hij heeft onze gehele huisstijl ontworpen van A tot Z. Toppertje! #ietsomTROTSoptezijn

Michael de Bruijn Trotse Vloeren

Niels heeft met zijn sterke inhoudelijke kennis en meedenkend vermogen een uitstekende online planningstool voor vrijwilligers ontwikkeld voor de Hortus Amsterdam. Simpel, functioneel en volledig naar wens.

Freek van Kessel De Hortus Botanicus Amsterdam

Niels heeft aan een half woord genoeg, hij voelt precies aan wat bij je past! Kundige en snelle service en bovendien zeer clientgericht! Heel tevreden!

Kerstin Hopman Advocatenkantoor Kerstin Hopman

12design is voor mij DE website specialist. Zij komen altijd weer met verrassende en creatieve oplossingen, zodat ik niet alleen professioneel in mijn werk ben, maar ook die uitstraling heb via mijn website en huisstijl.

Peggy Rolvink Searchmate

Omdat ik zelf veel met beelden werk, stel ik hoge eisen aan de ontwerpen die ik nodig heb. Niels gaat net zolang door totdat we het juiste ontwerp gevonden hebben. Zijn inzet, flexibiliteit en het prettige contact maken het heel fijn om met hem te werken.

Edwin Goldman Goldman Film

Met onze website Bed and Breakfast De Zonnevallei hebben we een schot in de roos. Een uitstekende keuze om met dit creatieve webdesign bureau in zee te gaan. Met het advies van Niels Oosterhof van 12design hebben wij de gids gevonden naar veel zakelijke successen!

Harry van Gent B&B de Zonnevallei

Als er één persoon is die snapt wat service en kwaliteit is, dan is het Niels wel. Ik werk al vele jaren samen met Niels, hij blijft me keer op keer verrassen met de mooiste designs en slimste oplossingen. Een topper!

Jacqueline Buijs MVPR

Wij hanteren de modelovereenkomst algemene voorwaarden BNO.
Bekijk hier onze algemene voorwaarden.