Title Image

WERKWIJZE

werkwijze

KENNISMAKEN

Laten we beginnen om met elkaar een goede kop koffie of thee te drinken, dat is na het e-mail contact of telefoongesprek een prettige échte kennismaking. Ik leg u dan uitgebreid mijn werkwijze uit. U bent van harte uitgenodigd op mijn kantoor in Boskoop. Echter vind ik het ook prettig om mijzelf bij uw bedrijf uit te nodigen zodat ik direct sfeer kan proeven.

werkwijze

INVENTARISEREN

Ik ga ervan uit dat zowel de koffie als mijn werkwijze bij u in de smaak vallen. En inmiddels ben ik erg nieuwsgierig geworden naar uw wensen. Ik luister graag naar uw vraagstuk en kan u direct informeren op welke manier ik u kan helpen. Als we goed helder hebben wat er nodig is voor het te behalen doel of succes, kunnen we hier gericht aan bouwen.

werkwijze

ONDERZOEKEN

Met onze kennismaking en de inventarisatie op zak ga ik verder op onderzoek uit. Ik zal uw branche en concullega’s onderzoeken en een overzicht maken van mijn bevindingen. Een gedegen onderzoek is van groot belang om met een juist voorstel te kunnen komen.

werkwijze

VOORSTEL

Aan de hand van ons gesprek en mijn onderzoek kom ik met een creatief voorstel. Een plan van aanpak. U krijgt van mij een realistische prijsindicatie, zodat er geen verrassingen achteraf ontstaan. Verwacht geen boekwerk, ik houd het graag helder en overzichtelijk.

werkwijze

CREATIE

Er vanuit gaande dat u enthousiast bent over mijn voorstel, besluiten we om te gaan samenwerken. Het creatieve designproces begint nu écht. Ik ga direct aan de slag en u ontvangt spoedig de eerste grafische voorstellen per e-mail. Communicatie is erg belangrijk en na één of meerdere belletjes of e-mails kan ik verder om het voorstel stap voor stap uit te werken tot het eindresultaat. Ik ben pas tevreden als U helemaal tevreden bent.

werkwijze

LANCERING

Bij grootschalige projecten zal ik stapsgewijs resultaten opleveren en lanceren. Klaar is klaar en dan mag de hele wereld het weten. Successen mag je vieren en ik proost graag met u mee. Ik bouw met plezier aan prettige, duurzame en langdurige samenwerkingen.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN NAAR ENKELE VAN M’N LAATSTE PROJECTEN?

INTERESSE?

Voor meer informatie, of als er nog vragen zijn, neem dan even contact met mij op. Ik luister met belangstelling naar uw wensen en denk graag met u mee. Ik werk voor uiteenlopende opdrachtgevers: van grote gevestigde namen tot startups en van detailhandel tot gedreven eenmanszaken. Maar het komt ook regelmatig voor dat een pr- of reclamebureau van mijn diensten gebruik maakt.

U kunt mij het beste even bellen of mailen. Klikt u door naar de contactpagina, dan ziet u alle contactmogelijkheden direct bij elkaar staan.