Title Image

Website ontwerpen

UITSTRALING IS ALLES

Toen wij in 2000 begonnen met 12design, bestonden onze werkzaamheden voornamelijk uit het ontwerpen, bouwen en onderhouden van websites. Wij stonden aan de wieg van de ontwikkeling van het internet en de behoefte van bedrijven om online goed zichtbaar te zijn.

Het internet stond nog in de kinderschoenen en het hebben van een website was hét nieuwe visitekaartje. Een website is tegenwoordig niet meer weg te denken in het bedrijfsleven. Maar een website is in de loop van de tijd méér geworden. Het is een serieus verkoopkanaal, een weg om nieuwe en bestaande klanten aan je bedrijf te binden.

Inmiddels zijn we bijna 20 jaar verder en weet ik wat een goede website voor een bedrijf kan betekenen. Het blijft heel interessant om de nieuwste technieken en ontwikkelingen te volgen. Zeker in dit vak is het uitermate belangrijk om met de tijd mee te gaan en elke keer weer de nieuwe ‘spelregels’ toe te passen. Zowel qua design als gebruik van techniek en strategie ben ik als webbouwer continue in beweging.

EEN WEBSITE IS MEER DAN VORM EN TECHNIEK ALLEEN

U heeft een doel met uw website: commercieel, informatief en/of promotioneel. Bij 12design krijgt u niet alleen een webdesigner die 1-op-1 uw ideeën realiseert. Ik denk graag vanuit mijn jarenlange ervaring en expertise met u mee over de strategie, vorm en indeling. Maar ook over de inhoud, het taalgebruik en interactiviteit van uw nieuwe website. Voor mij is het een doel om het eindresultaat uw wensen te laten overtreffen. Door slim gebruik te maken van uw bestaande of nieuwe huisstijl zorg ik voor consistentie in al uw reclame-uitingen.

site-vivendi-1

RESPONSIVE WEBDESIGN

Het gebruik van smartphones en tablets neemt met de dag toe. Steeds meer mensen internetten met een iPhone, android toestel, ipad of tablet. Ik zorg dat uw website optimaal wordt weergegeven op elk van deze apparaten.

Er is tegenwoordig veel variatie in schermgrootte. Het is daardoor ideaal als de website zich automatisch aanpast aan de schermresolutie van de eindgebruiker. Responsive webdesign zorgt ervoor dat de website aangepast wordt aan het juiste formaat. Bij responsive webdesign wordt een website flexibel opgezet en “schaalt” deze mee met de schermgrootte van het apparaat waarop deze bekeken wordt. Een responsive website biedt uw bezoekers daardoor een goede gebruikservaring op alle mogelijke resoluties en apparaten.

CMS CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM

Indien gewenst, koppelen wij een CMS-systeem aan uw website. Hiermee heeft u altijd zelf toegang tot het beheer. Waar, wanneer en hoe vaak u maar wilt, kunt u uw website zelf eenvoudig aanpassen. Geeft u het onderhoud liever uit handen? Vanzelfsprekend kunnen wij de site ook op afgesproken tijden voor u aanpassen en updaten. Meer informatie over het CMS systeem? Klik hier om naar de CMS pagina te gaan.

SEO ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

Het merendeel van uw potentiële klanten zoekt online. Het is daarom cruciaal dat u online op de juiste momenten en op de juiste plekken gevonden wordt. Zoekmachine optimalisatie (SEO) is het actief optimaliseren van uw website. Met als resultaat dat uw website voor u gaat werken.

Door het verbeteren van diverse factoren die van invloed zijn op de vindbaarheid, gaat uw website beter gevonden worden. Denk aan relevante content en zoekwoorden die uw positie binnen de belangrijkste zoekmachines zoals Google verhogen.

BEKIJK IN DE PORTFOLIO VOORBEELDEN VAN WEBDESIGN.

DIENSTEN

Alles begint met een goed idee. Mijn vak is om samen met u het briljante idee te vertalen naar een prachtig design. Of het nu gaat om een website, webshop, huisstijl, brochure of de realisatie van drukwerk, het gaat om de kern van uw boodschap. Door mijn jarenlange ervaring kan ik gericht advies geven.

GRAFISCHE VORMGEVING

Alles wat u bedenkt kan ik voor u realiseren. Ik maak gebruik van de meest up-to-date grafische software. Omdat alles valt of staat met de vormgeving van een product, is het zaak strategisch de juiste middelen voor de juiste doelen in te zetten. Ik heb mij daarom gespecialiseerd in: huisstijlen, brochures, flyers, promotiematerialen, persberichten, beursmaterialen, verpakkingen, boeken, magazines, persberichten, nieuwsbrieven en bestickering.

ONLINE COMMUNICATIE

Steeds meer beslissingen en aankopen gebeuren online. Door online op hoog niveau vertegenwoordigd te zijn, laat u een goede indruk achter bij uw (potentiële) klanten. Maar online gaan op computer, tablet of smartphone vergt specifieke kennis. Die kennis kan ik u bieden met o.a. de volgende diensten: website ontwerpen, content management systemen (cms), webshops, marketing & promotie, maar ook social media begeleiding, online nieuwsbrieven, videoproducties en besloten webtools.

DRUKWERK

De kwaliteit van drukwerk is nog steeds van essentieel belang. Denk hierbij aan visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, folders, brochures en boeken, maar ook verpakkingen, magazines, autobestickering en nog veel meer. Afhankelijk van uw wensen en het doel kan ik uw volledige drukwerk verzorgen binnen mijn netwerk van specialisten. Vanzelfsprekend kunnen de drukwerkbestanden ook kant-en-klaar aangeleverd worden bij uw drukwerkleverancier.

HEB IK UW INTERESSE GEWEKT? DAN IS CONTACT OPNEMEN EEN FLUITJE VAN EEN CENT.