Title Image

Webshop

WEBSHOP

Het koopgedrag van Nederland verandert snel. Kopen via internet is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Daarom is het starten van een webshop, waar mensen eenvoudig je producten kunnen kopen, nog zo gek niet. Ons advies: maak de webshop laagdrempelig, zorg voor een opvallend ontwerp, maak het gebruiksvriendelijk, geef vertrouwen, stimuleer tot aankoop en bied voldoende veilige betalingsmogelijkheden zoals iDEAL, PayPal en creditcards.

Wanneer 12design samen met u uw webshop gaat ontwikkelen is het belangrijk om bij de basis te beginnen. Wat is uw doelgroep? Wat is de behoefte van die doelgroep? Waarom gaan ze bij u in de webshop tot aankoop over?

Ik heb inmiddels zeer veel ervaring met het bouwen van succesvolle webshops. Ik maak graag ook voor uw bedrijf een webwinkel waar uw concurrenten jaloers op zullen zijn. Kijk in mijn portfolio voor de ondernemers die u voor gingen.

Wij maken samen het verschil!

CALL TO ACTION

Bij het maken van uw webshop bouw ik in het ontwerp diverse zogenaamde call to action buttons in. We verleiden daarmee de bezoeker om door te klikken naar een aanbieding. Of zich aan te melden voor de nieuwsbrief en direct €5,- korting te ontvangen. Er zijn diverse methodes om de bezoeker over te halen om snel in actie te komen. Het ijzer te smeden wanneer het heet is.

 

TECHNISCHE REALISATIE

Vanzelfsprekend kunt u middels het CMS (Content Managent System) zelf de webshop onderhouden, producten toevoegen en aanpassingen doorvoeren. Binnen het CMS kunt u zeer eenvoudig en zonder enige programmeerkennis volledig zelf uw website beheren. Denk daarbij aan teksten wijzigen of producten en afbeeldingen plaatsen.

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

Ook is het van groot belang dat uw webshop gevonden gaat worden door uw potentiële klanten. Daar kunnen we de zoekmachines handig voor gebruiken. Zoekmachine optimalisatie vormt ook bij de ontwikkeling van een webshop een belangrijke rol. De combinatie van een mooie webshop en de juiste SEO-technieken gaat de beste resultaten opleveren.

BEKIJK IN DE PORTFOLIO VOORBEELDEN VAN WEBSHOPS.

DIENSTEN

Alles begint met een goed idee. Mijn vak is om samen met u het briljante idee te vertalen naar een prachtig design. Of het nu gaat om een website, webshop, huisstijl,
brochure of de realisatie van drukwerk, het gaat om de kern van uw boodschap. Door mijn jarenlange ervaring kan ik gericht advies geven.

GRAFISCHE VORMGEVING

Alles wat u bedenkt kan ik voor u realiseren. Ik maak gebruik van de meest up-to-date grafische software. Omdat alles valt of staat met de vormgeving van een product, is het zaak strategisch de juiste middelen voor de juiste doelen in te zetten. Ik heb mij daarom gespecialiseerd in: huisstijlen, brochures, flyers, promotiematerialen, persberichten, beursmaterialen, verpakkingen, boeken, magazines, persberichten, nieuwsbrieven en bestickering.

ONLINE COMMUNICATIE

Steeds meer beslissingen en aankopen gebeuren online. Door online op hoog niveau vertegenwoordigd te zijn, laat u een goede indruk achter bij uw (potentiële) klanten. Maar online gaan op computer, tablet of smartphone vergt specifieke kennis. Die kennis kan ik u bieden met o.a. de volgende diensten: website ontwerpen, content management systemen (cms), webshops, marketing & promotie, maar ook social media begeleiding, online nieuwsbrieven, videoproducties en besloten webtools.

DRUKWERK

De kwaliteit van drukwerk is nog steeds van essentieel belang. Denk hierbij aan visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, folders, brochures en boeken, maar ook verpakkingen, magazines, autobestickering en nog veel meer. Afhankelijk van uw wensen en het doel kan ik uw volledige drukwerk verzorgen binnen mijn netwerk van specialisten. Vanzelfsprekend kunnen de drukwerkbestanden ook kant-en-klaar aangeleverd worden bij uw drukwerkleverancier.

HEB IK UW INTERESSE GEWEKT? DAN IS CONTACT OPNEMEN EEN FLUITJE VAN EEN CENT.