Title Image

Social media begeleiding

SOCIAL MEDIA BEGELEIDING

Veel van mijn klanten vertellen mij dat ze al jarenlang rondlopen met het idee méér met social media te doen. Maar waar te beginnen? Bij 12design dus! Ik kan daarin de juiste begeleiding geven, neem zorg uit handen, creëer content en zorg voor resultaten.

Samen brengen wij de doelgroep in kaart. Waar heeft uw doelgroep behoefte aan? Welke waardevolle content kunnen we ze bieden zodat ze ‘fan’ worden van uw bedrijf en sneller tot aankoop van uw diensten of producten overgaan?

We structureren uw social media kanalen zodat Facebook, Instagram, YouTube en Twitter qua design goed op elkaar afgestemd zijn. Natuurlijk komen uw social media posts spontaan over bij uw doelgroep. Maar zelfs de meest spontane posts die viral gaan zijn bedacht. Uw social media is een serieuze aangelegenheid, geen knutselclubje.

Het heeft geen enkele zin om aanwezig te zijn binnen een community als je daar geen toegevoegde waarde hebt. Dat kan zelfs tegen je werken. Puur aanwezig zijn is geen optie. We kiezen de social media kanalen uit die voor uw doelgroep relevant zijn. Vanzelfsprekend kunnen we voor u het gehele social media traject onderhouden.

BEKIJK IN DE PORTFOLIO VOORBEELDEN VAN SOCIAL MEDIA BEGELEIDING.

DIENSTEN

Alles begint met een goed idee. Mijn vak is om samen met u het briljante idee te vertalen naar een prachtig design. Of het nu gaat om een website, webshop, huisstijl,
brochure of de realisatie van drukwerk, het gaat om de kern van uw boodschap. Door mijn jarenlange ervaring kan ik gericht advies geven.

GRAFISCHE VORMGEVING

Alles wat u bedenkt kan ik voor u realiseren. Ik maak gebruik van de meest up-to-date grafische software. Omdat alles valt of staat met de vormgeving van een product, is het zaak strategisch de juiste middelen voor de juiste doelen in te zetten. Ik heb mij daarom gespecialiseerd in: huisstijlen, brochures, flyers, promotiematerialen, persberichten, beursmaterialen, verpakkingen, boeken, magazines, persberichten, nieuwsbrieven en bestickering.

ONLINE COMMUNICATIE

Steeds meer beslissingen en aankopen gebeuren online. Door online op hoog niveau vertegenwoordigd te zijn, laat u een goede indruk achter bij uw (potentiële) klanten. Maar online gaan op computer, tablet of smartphone vergt specifieke kennis. Die kennis kan ik u bieden met o.a. de volgende diensten: website ontwerpen, content management systemen (cms), webshops, marketing & promotie, maar ook social media begeleiding, online nieuwsbrieven, videoproducties en besloten webtools.

DRUKWERK

De kwaliteit van drukwerk is nog steeds van essentieel belang. Denk hierbij aan visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, folders, brochures en boeken, maar ook verpakkingen, magazines, autobestickering en nog veel meer. Afhankelijk van uw wensen en het doel kan ik uw volledige drukwerk verzorgen binnen mijn netwerk van specialisten. Vanzelfsprekend kunnen de drukwerkbestanden ook kant-en-klaar aangeleverd worden bij uw drukwerkleverancier.

HEB IK UW INTERESSE GEWEKT? DAN IS CONTACT OPNEMEN EEN FLUITJE VAN EEN CENT.