Skip to content Skip to footer
0 items - €0.00 0

Shortcodes

Video

Slider

Audio

Testimonials

Niels en Mathijs hebben vanaf het eerste moment goed met ons meegedacht. Serieus wanneer dit nodig is en met een grote lach als we weer een succes behalen. Mathijs zorgt voor de slimme vertaling van een ideologisch plan, waarbij Niels een grafisch topproduct aflevert.

Nic Zeegers

Nic Zeegers

Gemeente Hollands Kroon

Niels heeft afgelopen jaren diverse dingen voor mij gedaan, een flyer, mijn website en een dronevideo van onze yurt. Het is een feestje om met Niels samen te werken. Hij reageert snel, denkt mee maar nog belangrijker: hij voelt de sfeer en energie die ik wil uitstralen met mijn bedrijf perfect aan en weet dit dan om te zetten in iets tastbaars. Ik ben superblij met mijn website en de mooie dronevideo die de magie van onze plek op een prachtige manier weergeeft. Dankjewel Niels!

Lonneke Lamers

Lonneke Lamers

Feel Your Heart

Met Niels en Mathijs in gesprek zijn is altijd een feestje! Ze zijn beide gepassioneerd, vrolijk en ze hebben een eigen handtekening waar ik erg van houd. In de afgelopen jaren heb ik meerdere malen klanten aan hen mogen koppelen waaruit werkelijk prachtige websites en magazines zijn voortgekomen. Van het meedenken tot de uitvoer, het hele proces is bij beide mannen in de juiste handen waardoor je compleet wordt ontzorgt. Wat wil een ondernemer nou nog meer.

Carolien van de Kamp

Carolien van de Kamp

Het talent van Niels om een concept in je hoofd te vertalen naar beeld is ongekend. De samenwerking verliep in een woord “geweldig”! Geef Niels de vrije hand en de vormgeving wordt nog mooier dan je je van tevoren had kunnen bedenken. De liefde en passie voor het beeld, spat van het eindresultaat. Ik heb de service als echt van een hoger level ervaren ook door de combinatie van de coaching met Mathijs. Bovendien is 12design flexibel en zeer goed bereikbaar. Een pre daar waar het gaat om deadlines.

Marjolein Dikkerboom

Marjolein Dikkerboom

Marjolein Dikkerboom Advocatuur

Action

Let's Work Together

Just write about your project!
Get In Touch