Title Image

Promotiematerialen

PROMOTIEMATERIALEN

Onder promotiematerialen versta ik alles wat bijdraagt aan de promotie van uw bedrijf. Denk hierbij aan bedrijfskleding, reclameborden, gevelreclame, vlaggen en spandoeken. Maar ook give-aways zoals gepersonaliseerde chocoladerepen, pennen, kraskaarten, flessen wijn, tassen, vlaggetjes, bekers, kaarten, servetten, relatiegeschenken en notitieboekjes.

Belangrijk hierbij is om het doel goed voor ogen te houden. Niemand zit te wachten op een schreeuwende reclametekst van uw bedrijf. De kunst is om het chique te houden. Met het juiste ontwerp op uw bedrijfskleding kan iedere klus op locatie een nieuwe opdracht opleveren.

Iets eetbaars als give-away wordt ook altijd erg op prijs gesteld. Denk daarbij dan bijvoorbeeld aan een chocoladereep (lekker!) waarbij de wikkel heel veel informatie over uw bedrijf of product kan bevatten.

Samen kiezen we het juiste promotiemateriaal dat past bij uw bedrijf of doel en daarna maak ik een eigentijds ontwerp dat past bij uw doelgroep.

Promotiemateriaal is belangrijk om te zaaien, zodat je later weer kunt oogsten.

BEKIJK IN DE PORTFOLIO VOORBEELDEN VAN BROCHURES & FLYERS.

DIENSTEN

Alles begint met een goed idee. Mijn vak is om samen met u het briljante idee te vertalen naar een prachtig design. Of het nu gaat om een website, webshop, huisstijl,
brochure of de realisatie van drukwerk, het gaat om de kern van uw boodschap. Door mijn jarenlange ervaring kan ik gericht advies geven.

GRAFISCHE VORMGEVING

Alles wat u bedenkt kan ik voor u realiseren. Ik maak gebruik van de meest up-to-date grafische software. Omdat alles valt of staat met de vormgeving van een product, is het zaak strategisch de juiste middelen voor de juiste doelen in te zetten. Ik heb mij daarom gespecialiseerd in: huisstijlen, brochures, flyers, promotiematerialen, persberichten, beursmaterialen, verpakkingen, boeken, magazines, persberichten, nieuwsbrieven en bestickering.

ONLINE COMMUNICATIE

Steeds meer beslissingen en aankopen gebeuren online. Door online op hoog niveau vertegenwoordigd te zijn, laat u een goede indruk achter bij uw (potentiële) klanten. Maar online gaan op computer, tablet of smartphone vergt specifieke kennis. Die kennis kan ik u bieden met o.a. de volgende diensten: website ontwerpen, content management systemen (cms), webshops, marketing & promotie, maar ook social media begeleiding, online nieuwsbrieven, videoproducties en besloten webtools.

DRUKWERK

De kwaliteit van drukwerk is nog steeds van essentieel belang. Denk hierbij aan visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, folders, brochures en boeken, maar ook verpakkingen, magazines, autobestickering en nog veel meer. Afhankelijk van uw wensen en het doel kan ik uw volledige drukwerk verzorgen binnen mijn netwerk van specialisten. Vanzelfsprekend kunnen de drukwerkbestanden ook kant-en-klaar aangeleverd worden bij uw drukwerkleverancier.

HEB IK UW INTERESSE GEWEKT? DAN IS CONTACT OPNEMEN EEN FLUITJE VAN EEN CENT.