Title Image

Persberichten en nieuwsbrieven

Persberichten en nieuwsbrieven zijn voor elk bedrijf en/of merk van het grootste belang om onder de aandacht te komen en te blijven. De ontvanger moet in één oogopslag zien waar het bericht over gaat en de interesse moet direct gewekt worden. Zeker in deze snelle tijd.

PERSBERICHTEN

Het vormgeven van een persbericht vraagt nét even wat meer aandacht en is vaak gekoppeld aan een huisstijlhandboek. Inmiddels heb ik voor diverse grote merken, zoals bijvoorbeeld Spa en Dr. Organic, verschillende persberichten ontworpen. Indien gewenst, kan ik ook de teksten voor uw persbericht laten schrijven door het tekstbureau waarmee ik samenwerk.

NIEUWSBRIEVEN

Een geprinte of gedrukte nieuwsbrief moet een echte eyecatcher zijn. Dit kan op verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld aan een ‘ouderwetse’ krant, een bijzondere vorm en/of een opvallende vormgeving. Een nieuwsbrief blijft voor mij altijd een interessante creatieve uitdaging.

 

Bij het versturen van een persbericht of nieuwsbrief gaat het niet om wat het kost, maar om wat het oplevert!

 

Heel graag verneem ik uw ideeën en denk ik met u mee!

BEKIJK IN DE PORTFOLIO VOORBEELDEN VAN PERSBERICHTEN EN NIEUWSBRIEVEN.

DIENSTEN

Alles begint met een goed idee. Mijn vak is om samen met u het briljante idee te vertalen naar een prachtig design. Of het nu gaat om een website, webshop, huisstijl,
brochure of de realisatie van drukwerk, het gaat om de kern van uw boodschap. Door mijn jarenlange ervaring kan ik gericht advies geven.

GRAFISCHE VORMGEVING

Alles wat u bedenkt kan ik voor u realiseren. Ik maak gebruik van de meest up-to-date grafische software. Omdat alles valt of staat met de vormgeving van een product, is het zaak strategisch de juiste middelen voor de juiste doelen in te zetten. Ik heb mij daarom gespecialiseerd in: huisstijlen, brochures, flyers, promotiematerialen, persberichten, beursmaterialen, verpakkingen, boeken, magazines, persberichten, nieuwsbrieven en bestickering.

ONLINE COMMUNICATIE

Steeds meer beslissingen en aankopen gebeuren online. Door online op hoog niveau vertegenwoordigd te zijn, laat u een goede indruk achter bij uw (potentiële) klanten. Maar online gaan op computer, tablet of smartphone vergt specifieke kennis. Die kennis kan ik u bieden met o.a. de volgende diensten: website ontwerpen, content management systemen (cms), webshops, marketing & promotie, maar ook social media begeleiding, online nieuwsbrieven, videoproducties en besloten webtools.

DRUKWERK

De kwaliteit van drukwerk is nog steeds van essentieel belang. Denk hierbij aan visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, folders, brochures en boeken, maar ook verpakkingen, magazines, autobestickering en nog veel meer. Afhankelijk van uw wensen en het doel kan ik uw volledige drukwerk verzorgen binnen mijn netwerk van specialisten. Vanzelfsprekend kunnen de drukwerkbestanden ook kant-en-klaar aangeleverd worden bij uw drukwerkleverancier.

HEB IK UW INTERESSE GEWEKT? DAN IS CONTACT OPNEMEN EEN FLUITJE VAN EEN CENT.