Title Image

Marketing en promotie

MARKETING en PROMOTIE

Ieder gezond bedrijf wil klanten. Als bedrijf doet u er, als het goed is, alles aan om nieuwe klanten te krijgen en bestaande klanten te houden. Het is als zaaien en oogsten. Zoals de seizoenen zich altijd langzaam opmaken voor het volgende seizoen dat komen gaat. Als u als bedrijf kunt inspelen op de wensen en behoeften van uw huidige én potentiële klanten, loopt alles op rolletjes. Uw marktaandeel zal groeien.

Wij kunnen u diverse marketing en promotie diensten bieden waaronder
• Google adwords
• Facebook campagnes
• Instagram advertenties
• Leadcampagnes
• Klantenonderzoek
• Enquêtes

In marketing speelt het identificeren van behoeftes een centrale rol. Ga mee in de gedachtegang van uw potentiele klant en creëer behoefte. Denk andersom en ga bewust doelgroepen identificeren. Marketing is een discipline die zijn oorsprong vindt in de analyse van het aankoopgedrag van uw doelgroep. Ga heel precies en specifiek te werk. Ik denk graag met u mee en zorg voor een succesvolle toepassing van de strategieën.

BEKIJK IN DE PORTFOLIO VOORBEELDEN VAN BESTICKERING.

DIENSTEN

Alles begint met een goed idee. Mijn vak is om samen met u het briljante idee te vertalen naar een prachtig design. Of het nu gaat om een website, webshop, huisstijl,
brochure of de realisatie van drukwerk, het gaat om de kern van uw boodschap. Door mijn jarenlange ervaring kan ik gericht advies geven.

GRAFISCHE VORMGEVING

Alles wat u bedenkt kan ik voor u realiseren. Ik maak gebruik van de meest up-to-date grafische software. Omdat alles valt of staat met de vormgeving van een product, is het zaak strategisch de juiste middelen voor de juiste doelen in te zetten. Ik heb mij daarom gespecialiseerd in: huisstijlen, brochures, flyers, promotiematerialen, persberichten, beursmaterialen, verpakkingen, boeken, magazines, persberichten, nieuwsbrieven en bestickering.

ONLINE COMMUNICATIE

Steeds meer beslissingen en aankopen gebeuren online. Door online op hoog niveau vertegenwoordigd te zijn, laat u een goede indruk achter bij uw (potentiële) klanten. Maar online gaan op computer, tablet of smartphone vergt specifieke kennis. Die kennis kan ik u bieden met o.a. de volgende diensten: website ontwerpen, content management systemen (cms), webshops, marketing & promotie, maar ook social media begeleiding, online nieuwsbrieven, videoproducties en besloten webtools.

DRUKWERK

De kwaliteit van drukwerk is nog steeds van essentieel belang. Denk hierbij aan visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, folders, brochures en boeken, maar ook verpakkingen, magazines, autobestickering en nog veel meer. Afhankelijk van uw wensen en het doel kan ik uw volledige drukwerk verzorgen binnen mijn netwerk van specialisten. Vanzelfsprekend kunnen de drukwerkbestanden ook kant-en-klaar aangeleverd worden bij uw drukwerkleverancier.

 

HEB IK UW INTERESSE GEWEKT? DAN IS CONTACT OPNEMEN EEN FLUITJE VAN EEN CENT.