Title Image

Huisstijl

UITSTRALING IS ALLES

Een huisstijl is meer dan een logo alleen. Het is het totale concept van alle communicatie van uw bedrijf. Door in alle uitingen op een herkenbare manier uw bedrijf te positioneren, worden uw kernwaarden zichtbaar. Het is daarom van essentieel belang om de huisstijl te bewaken in alles wat uw bedrijf communiceert.

WERKWIJZE NIEUWE HUISSTIJL

Natuurlijk begin ik met een logo. Vervolgens ga ik het briefpapier, de visitekaartje en enveloppen ontwerpen. Daarna is het belangrijk om de huisstijl door te voeren in alle uitingen. Denk dan bijvoorbeeld aan de autobestickering, bedrijfskleding en nieuwsbrieven. Maar ook aan de website, folders en beursmaterialen.

Ik kan voor uw bedrijf een compleet nieuwe huisstijl ontwerpen. Maar u kunt er uiteraard ook voor kiezen om de nieuwe huisstijl op basis van het bestaande logo of kleuren te moderniseren. Eerst zal ik verschillende conceptlogo’s op maat voor u gaan designen. Uiteraard krijgt u alle tijd om het logo te kiezen waarvan u vindt dat het beste bij uw onderneming past. Het logo van uw keuze pas ik net zo lang voor u aan, totdat u helemaal tevreden bent. Als vervolgens het logo definitief is, zal de huisstijl stap voor stap verder ontwikkeld worden.

BEKIJK IN DE PORTFOLIO VOORBEELDEN VAN HUISSTIJLEN ONTWORPEN DOOR 12DESIGN.

DIENSTEN

Alles begint met een goed idee. Mijn vak is om samen met u het briljante idee te vertalen naar een prachtig design. Of het nu gaat om een website, webshop, huisstijl,
brochure of de realisatie van drukwerk, het gaat om de kern van uw boodschap. Door mijn jarenlange ervaring kan ik gericht advies geven.

GRAFISCHE VORMGEVING

Alles wat u bedenkt kan ik voor u realiseren. Ik maak gebruik van de meest up-to-date grafische software. Omdat alles valt of staat met de vormgeving van een product, is het zaak strategisch de juiste middelen voor de juiste doelen in te zetten. Ik heb mij daarom gespecialiseerd in: huisstijlen, brochures, flyers, promotiematerialen, persberichten, beursmaterialen, verpakkingen, boeken, magazines, persberichten, nieuwsbrieven en bestickering.

ONLINE COMMUNICATIE

Steeds meer beslissingen en aankopen gebeuren online. Door online op hoog niveau vertegenwoordigd te zijn, laat u een goede indruk achter bij uw (potentiële) klanten. Maar online gaan op computer, tablet of smartphone vergt specifieke kennis. Die kennis kan ik u bieden met o.a. de volgende diensten: website ontwerpen, content management systemen (cms), webshops, marketing & promotie, maar ook social media begeleiding, online nieuwsbrieven, videoproducties en besloten webtools.

DRUKWERK

De kwaliteit van drukwerk is nog steeds van essentieel belang. Denk hierbij aan visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, folders, brochures en boeken, maar ook verpakkingen, magazines, autobestickering en nog veel meer. Afhankelijk van uw wensen en het doel kan ik uw volledige drukwerk verzorgen binnen mijn netwerk van specialisten. Vanzelfsprekend kunnen de drukwerkbestanden ook kant-en-klaar aangeleverd worden bij uw drukwerkleverancier.

HEB IK UW INTERESSE GEWEKT? DAN IS CONTACT OPNEMEN EEN FLUITJE VAN EEN CENT.