Title Image

Drukwerkbestanden aanleveren

DRUKWERKBESTANDEN AANLEVEREN

Het maken van drukwerk is een specialistisch vak. Een drukpers werkt niet zoals uw kantoorprinter. Een drukkerij heeft een drukwerkbestand nodig dat technisch perfect is om kwalitatief drukwerk te kunnen maken. Denk aan de ingrediënten die u nodig heeft om een lekker gerecht te kunnen koken. Zonder verse ingrediënten, geen goed eindresultaat.

Toch zijn er drukkerijen die het beste proberen te maken van “knutselwerk” omdat ze u als opdrachtgever niet durven te vertellen dat het bestand niet in orde is. Regelmatig zie ik wazig drukwerk voorbij komen, waar mijn creatieve haren van overeind gaan staan. Vaak kan het zóveel mooier!

Het begint bij een correct drukwerkbestand. Deze dient op een aantal punten gecheckt te zijn voordat het klaar is om in hoge resolutie naar de drukkerij te sturen. Dit noem ik het drukklaar maken van bestanden. En dat verzorg ik graag voor u. Dit is de fase nadat het design naar uw tevredenheid is opgemaakt. Of u uw drukwerk nou bij één van de specialisten uit mijn netwerk laat drukken, of bij de drukkerij van uw keuze.

Heeft u een drukker waarmee u al jarenlang tot volle tevredenheid samenwerkt? Dan respecteer ik dit vanzelfsprekend en stuur ik de drukwerkbestanden binnen de deadline naar uw drukkerij toe. U leest het goed, ik ben oprecht en flexibel!

BEKIJK IN DE PORTFOLIO VOORBEELDEN VAN DRUKWERK.

DIENSTEN

Alles begint met een goed idee. Mijn vak is om samen met u het briljante idee te vertalen naar een prachtig design. Of het nu gaat om een website, webshop, huisstijl,
brochure of de realisatie van drukwerk, het gaat om de kern van uw boodschap. Door mijn jarenlange ervaring kan ik gericht advies geven.

GRAFISCHE VORMGEVING

Alles wat u bedenkt kan ik voor u realiseren. Ik maak gebruik van de meest up-to-date grafische software. Omdat alles valt of staat met de vormgeving van een product, is het zaak strategisch de juiste middelen voor de juiste doelen in te zetten. Ik heb mij daarom gespecialiseerd in: huisstijlen, brochures, flyers, promotiematerialen, persberichten, beursmaterialen, verpakkingen, boeken, magazines, persberichten, nieuwsbrieven en bestickering.

ONLINE COMMUNICATIE

Steeds meer beslissingen en aankopen gebeuren online. Door online op hoog niveau vertegenwoordigd te zijn, laat u een goede indruk achter bij uw (potentiële) klanten. Maar online gaan op computer, tablet of smartphone vergt specifieke kennis. Die kennis kan ik u bieden met o.a. de volgende diensten: website ontwerpen, content management systemen (cms), webshops, marketing & promotie, maar ook social media begeleiding, online nieuwsbrieven, videoproducties en besloten webtools.

DRUKWERK

De kwaliteit van drukwerk is nog steeds van essentieel belang. Denk hierbij aan visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, folders, brochures en boeken, maar ook verpakkingen, magazines, autobestickering en nog veel meer. Afhankelijk van uw wensen en het doel kan ik uw volledige drukwerk verzorgen binnen mijn netwerk van specialisten. Vanzelfsprekend kunnen de drukwerkbestanden ook kant-en-klaar aangeleverd worden bij uw drukwerkleverancier.

HEB IK UW INTERESSE GEWEKT? DAN IS CONTACT OPNEMEN EEN FLUITJE VAN EEN CENT.