Title Image

Drukwerk van A tot Z

DRUKWERK VAN A TOT Z

Is drukwerk in deze huidige digitale tijd nog wel belangrijk? Het zal u niet verbazen als ik u vertel dat de kwaliteit en uitvoering hiervan momenteel belangrijker is dan ooit! Juist omdat er zoveel digitaal gebeurt, is drukwerk van groot belang en moet het drukwerk er perfect uitzien.

De keuze van het materiaal is cruciaal. Daarom adviseer ik u hierbij graag. Drukwerk wil je voelen. Het gaat de identiteit van uw bedrijf versterken. Ik werk intensief samen met een netwerk van professionele en gepassioneerde drukkers. Ieder gespecialiseerd in zijn eigen vakmanschap.

Zelf ben ik gek op “papier” en alles wat ermee te maken heeft. Ieder mens heeft zo z’n verslaving. Ik kan u dus goed van dienst zijn wat betreft materiaal- en papierkeuze, er kan op vele papiersoorten gedrukt worden. Daarnaast maakt de afwerking en vouwwijze het verschil. Zo gaan uw drukwerkmaterialen opvallen en dát is waar het om gaat. Creativiteit van de bovenste plank. Indien u dit wenst, drukt de drukker op FSC of gerecycled papier.

Ook voor spoedopdrachten kunt u bij mij terecht. Indien gewenst heeft u het drukwerk zelfs binnen 48 uur in huis. Ik werk intensief samen met een netwerk van drukkers waardoor ik een snelle levering kan garanderen.

De afgelopen 20 jaar heeft 12design drukwerk in alle vormen en maten verzorgd. Denk dan bijvoorbeeld aan  briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, folders, flyers, boeken, magazines, kranten, mappen, banners, posters, servetten, bekers en papieren zakjes. Maar ook tassen, doosjes, kaarten, ansichtkaarten, menukaarten, productfolders, vlaggen, stickers, displays, usb-sticks, promotie- en verpakkingsmateriaal.

BEKIJK IN DE PORTFOLIO VOORBEELDEN VAN DRUKWERK.

DIENSTEN

Alles begint met een goed idee. Mijn vak is om samen met u het briljante idee te vertalen naar een prachtig design. Of het nu gaat om een website, webshop, huisstijl,
brochure of de realisatie van drukwerk, het gaat om de kern van uw boodschap. Door mijn jarenlange ervaring kan ik gericht advies geven.

GRAFISCHE VORMGEVING

Alles wat u bedenkt kan ik voor u realiseren. Ik maak gebruik van de meest up-to-date grafische software. Omdat alles valt of staat met de vormgeving van een product, is het zaak strategisch de juiste middelen voor de juiste doelen in te zetten. Ik heb mij daarom gespecialiseerd in: huisstijlen, brochures, flyers, promotiematerialen, persberichten, beursmaterialen, verpakkingen, boeken, magazines, persberichten, nieuwsbrieven en bestickering.

ONLINE COMMUNICATIE

Steeds meer beslissingen en aankopen gebeuren online. Door online op hoog niveau vertegenwoordigd te zijn, laat u een goede indruk achter bij uw (potentiële) klanten. Maar online gaan op computer, tablet of smartphone vergt specifieke kennis. Die kennis kan ik u bieden met o.a. de volgende diensten: website ontwerpen, content management systemen (cms), webshops, marketing & promotie, maar ook social media begeleiding, online nieuwsbrieven, videoproducties en besloten webtools.

DRUKWERK

De kwaliteit van drukwerk is nog steeds van essentieel belang. Denk hierbij aan visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, folders, brochures en boeken, maar ook verpakkingen, magazines, autobestickering en nog veel meer. Afhankelijk van uw wensen en het doel kan ik uw volledige drukwerk verzorgen binnen mijn netwerk van specialisten. Vanzelfsprekend kunnen de drukwerkbestanden ook kant-en-klaar aangeleverd worden bij uw drukwerkleverancier.

HEB IK UW INTERESSE GEWEKT? DAN IS CONTACT OPNEMEN EEN FLUITJE VAN EEN CENT.