Title Image

Digitale nieuwsbrief

DIGITALE NIEUWSBRIEF

Een goedkope en effectieve manier om op regelmatige basis contact te hebben met uw bestaande en potentiële klanten is een digitale nieuwsbrief. Voor een succesvolle nieuwsbrief die u klanten oplevert moet u bij mij zijn. Een slechte nieuwsbrief kost uitschrijvingen en soms zelfs klanten! Het succes van een goede nieuwsbrief is een combinatie van een uitgebalanceerd design en een strategische, doordachte boodschap.

Daarnaast weet ik hoe ik uw nieuwsbrief het beste kan opstellen om een zo hoog mogelijke respons te krijgen. Omdat deze respons te meten is bij iedere verzending, levert een nieuwsbrief altijd waardevolle informatie op over de interesses van uw klanten. Wij kunnen zelfs verschillende versies van nieuwsbrieven verzenden om te ontdekken welke de beste respons krijgt. Ons beste advies wat betreft online nieuwsbrieven: ga zorgvuldig om met uw adressenlijst om uitschrijvingen te voorkomen.

Wist u dat het gemiddeld zeven contactmomenten kan kosten voordat een klant overgaat tot daadwerkelijke aanschaf van uw dienst of product? De conclusie is dat hoe kwalitatiever en langer u contact heeft met uw relaties, hoe beter de verkoopcijfers worden. Aangezien men tegenwoordig redelijk overspoeld wordt door communicatievormen op allerlei vlakken, is het van groot belang dat de boodschap die u uw klanten stuurt professioneel en overtuigend is.

BEKIJK IN DE PORTFOLIO VOORBEELDEN VAN BESTICKERING.

DIENSTEN

Alles begint met een goed idee. Mijn vak is om samen met u het briljante idee te vertalen naar een prachtig design. Of het nu gaat om een website, webshop, huisstijl,
brochure of de realisatie van drukwerk, het gaat om de kern van uw boodschap. Door mijn jarenlange ervaring kan ik gericht advies geven.

GRAFISCHE VORMGEVING

Alles wat u bedenkt kan ik voor u realiseren. Ik maak gebruik van de meest up-to-date grafische software. Omdat alles valt of staat met de vormgeving van een product, is het zaak strategisch de juiste middelen voor de juiste doelen in te zetten. Ik heb mij daarom gespecialiseerd in: huisstijlen, brochures, flyers, promotiematerialen, persberichten, beursmaterialen, verpakkingen, boeken, magazines, persberichten, nieuwsbrieven en bestickering.

ONLINE COMMUNICATIE

Steeds meer beslissingen en aankopen gebeuren online. Door online op hoog niveau vertegenwoordigd te zijn, laat u een goede indruk achter bij uw (potentiële) klanten. Maar online gaan op computer, tablet of smartphone vergt specifieke kennis. Die kennis kan ik u bieden met o.a. de volgende diensten: website ontwerpen, content management systemen (cms), webshops, marketing & promotie, maar ook social media begeleiding, online nieuwsbrieven, videoproducties en besloten webtools.

DRUKWERK

De kwaliteit van drukwerk is nog steeds van essentieel belang. Denk hierbij aan visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, folders, brochures en boeken, maar ook verpakkingen, magazines, autobestickering en nog veel meer. Afhankelijk van uw wensen en het doel kan ik uw volledige drukwerk verzorgen binnen mijn netwerk van specialisten. Vanzelfsprekend kunnen de drukwerkbestanden ook kant-en-klaar aangeleverd worden bij uw drukwerkleverancier.

HEB IK UW INTERESSE GEWEKT? DAN IS CONTACT OPNEMEN EEN FLUITJE VAN EEN CENT.