Title Image

DIENSTEN

GRAFISCHE VORMGEVING

HUISSTIJLEN

Een huisstijl is meer dan een logo alleen. Het is het totale concept van alle communicatie van uw bedrijf. Door in alle uitingen op een herkenbare manier uw bedrijf te positioneren, worden uw kernwaarden zichtbaar. Het is daarom van essentieel belang om de huisstijl te bewaken in alles wat uw bedrijf communiceert.

BROCHURES en FLYERS

Brochures en flyers hebben als doel uw diensten of activiteiten te promoten. Met een opvallend en overzichtelijk design dat de doelgroep aanspreekt, is de eerste interesse gewekt. Het is daarnaast belangrijk de kernboodschap kort en bondig te communiceren.

diensten

PROMOTIEMATERIALEN

Onder promotiematerialen versta ik alles wat bijdraagt aan de promotie van uw bedrijf. Denk hierbij aan bedrijfskleding, reclameborden, gevelreclame, vlaggen en spandoeken. Maar ook give-aways zoals gepersonaliseerde chocoladerepen, pennen, kraskaarten, flessen wijn, tassen, vlaggetjes, bekers, kaarten, servetten, relatiegeschenken en notitieboekjes.

diensten

PERS- en NIEUWSBRIEVEN

Persberichten en nieuwsbrieven zijn voor elk bedrijf en/of merk van het grootste belang om onder de aandacht te komen en te blijven. De ontvanger moet in één oogopslag zien waar het bericht over gaat en de interesse moet direct gewekt worden. Zeker in deze snelle tijd.

BEURSMATERIALEN

Goed beursmateriaal, zoals presentatiewanden, roll up banners, folders, flyers, etc., zijn van essentieel belang om de gewenste indruk achter te laten. Het is onmisbaar voor een succesvolle presentatie van uw bedrijf op beurzen en events. U staat er tenslotte niet voor niets!?

PRODUCTVERPAKKING

Het doel van verpakkingen is om de consument te verleiden tot de aankoop van uw product. Analyseert u zelf maar eens wat voor impact de verpakking heeft op uw aankoopgedrag. Er liggen verschillende productverpakkingen in het schap, waarschijnlijk valt uw oog meteen op het meest opvallende en afwijkende ontwerp.

BOEKEN & MAGAZINES

Het maken van boeken en magazines is een mooi en creatief proces. Ik kan hier al mijn creativiteit in kwijt, omdat het vaak om veel pagina’s gaat. Het proces is daardoor intensiever dan bij het maken van een folder of flyer.

BESTICKERING

Een bedrijfswagen is altijd onderweg of staat ergens stil. Goedkoper en eenvoudiger reclame maken is bijna onmogelijk. Ik adviseer altijd om de auto of bus opvallend te bestickeren of te wrappen. Gegarandeerd dat u dit veel naamsbekendheid en nieuwe klanten oplevert.

.

ONLINE COMMUNICATIE

WEBSITE ONTWERPEN

Toen wij in 2000 begonnen met 12design, bestonden onze werkzaamheden voornamelijk uit het ontwerpen, bouwen en onderhouden van websites. Wij stonden aan de wieg van de ontwikkeling van het internet en de behoefte van bedrijven online goed zichtbaar te zijn.

CMS SYSTEMEN

Wanneer uw website is gerealiseerd en online staat, wilt u hieruit vanzelfsprekend het maximale resultaat halen. De meest gemaakte fout is dat de website niet tijdig bijgewerkt wordt. Zie uw website als uw auto of uw huis. Regelmatig onderhoud is noodzakelijk.

WEBSHOP

Het koopgedrag van Nederland verandert snel. Kopen via internet is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Daarom is het starten van een webshop, waar mensen eenvoudig je producten kunnen kopen, nog zo gek niet.

MARKETING en PROMOTIE

Ieder gezond bedrijf wil klanten. Als bedrijf doet u er, als het goed is, alles aan om nieuwe klanten te krijgen en bestaande klanten te houden. Het is als zaaien en oogsten. Zoals de seizoenen zich altijd langzaam opmaken voor het volgende seizoen dat komen gaat.

SOCIAL MEDIA

Veel van mijn klanten vertellen mij dat ze al jarenlang rondlopen met het idee méér met social media te doen. Maar waar te beginnen? Bij 12design dus! Ik kan daarin de juiste begeleiding geven, neem zorg uit handen, creëer content en zorg voor resultaten.

DIGITALE NIEUWSBRIEF

Een goedkope en effectieve manier om op regelmatige basis contact te hebben met uw bestaande en potentiële klanten is een digitale nieuwsbrief. Een slechte nieuwsbrief kost uitschrijvingen en soms zelfs klanten!

VIDEOPRODUCTIES

De mens heeft een natuurlijke voorkeur voor video omdat het bewegend beeld, kleuren en geluiden bevat. Mensen zijn visueel ingesteld en uw klanten vormen daarop geen uitzondering. Met beeld kunt u met overtuiging écht laten zien wat u bedoelt.

BESLOTEN WEBTOOLS

Een webtool neemt u werk uit handen. De mogelijkheden van een webtool zijn oneindig. Ik laat mij graag uitdagen om met uw ‘probleem’ mee te denken.

.

DRUKWERK

DRUKWERK
VAN A TOT Z

Is drukwerk in deze huidige digitale tijd nog wel belangrijk? Het zal u niet verbazen als ik u vertel dat de kwaliteit en uitvoering van het drukwerk momenteel belangrijker is dan ooit!

DRUKWERKBESTANDEN AANLEVEREN

Het drukken van drukwerk is een specialistisch vak. Een drukpers werkt niet zoals uw kantoorprinter. Een drukkerij heeft een technisch goed drukwerkbestand nodig om kwalitatief drukwerk te kunnen maken.