Title Image

Content management systemen (CMS)

CMS

Wanneer uw website is gerealiseerd en online staat, wilt u hieruit vanzelfsprekend het maximale resultaat halen. De meest gemaakte fout is dat de website niet tijdig bijgewerkt wordt. Zie uw website als uw auto of uw huis. Regelmatig onderhoud is noodzakelijk.

Ook de belangrijkste zoekmachine Google kijkt wanneer uw website voor het laatst is geüpdatet. Een website die regelmatig een update krijgt wordt door mensen die via Google zoeken vaak als betrouwbaarder gezien. De zoekmachine speelt hier handig op in. U ook?

 

ONDERHOUD

Natuurlijk kunnen wij voor u de website onderhouden. Technisch gezien zullen we dit in ieder geval blijven doen. Maar inhoudelijk kunt u met een CMS systeem zelf de content van uw website aanpassen. Hoe vaak, wanneer en waar u maar wilt. Als u het CMS systeem één keer heeft gebruikt, is het aanpassen van uw website een fluitje van een cent.

Wij werken vaak met het meest gebruikte CMS systeem ter wereld: WordPress. In de meeste gevallen is WordPress voor een website de beste CMS toepassing. Maar mochten uw ideeën te uniek zijn voor dit systeem, dan zullen wij met onze programmeur werken aan een maatwerk CMS oplossing. Alles wat u bedenkt is mogelijk.

BEKIJK IN DE PORTFOLIO VOORBEELDEN VAN CMS.

DIENSTEN

Alles begint met een goed idee. Mijn vak is om samen met u het briljante idee te vertalen naar een prachtig design. Of het nu gaat om een website, webshop, huisstijl,
brochure of de realisatie van drukwerk, het gaat om de kern van uw boodschap. Door mijn jarenlange ervaring kan ik gericht advies geven.

GRAFISCHE VORMGEVING

Alles wat u bedenkt kan ik voor u realiseren. Ik maak gebruik van de meest up-to-date grafische software. Omdat alles valt of staat met de vormgeving van een product, is het zaak strategisch de juiste middelen voor de juiste doelen in te zetten. Ik heb mij daarom gespecialiseerd in: huisstijlen, brochures, flyers, promotiematerialen, persberichten, beursmaterialen, verpakkingen, boeken, magazines, persberichten, nieuwsbrieven en bestickering.

ONLINE COMMUNICATIE

Steeds meer beslissingen en aankopen gebeuren online. Door online op hoog niveau vertegenwoordigd te zijn, laat u een goede indruk achter bij uw (potentiële) klanten. Maar online gaan op computer, tablet of smartphone vergt specifieke kennis. Die kennis kan ik u bieden met o.a. de volgende diensten: website ontwerpen, content management systemen (cms), webshops, marketing & promotie, maar ook social media begeleiding, online nieuwsbrieven, videoproducties en besloten webtools.

DRUKWERK

De kwaliteit van drukwerk is nog steeds van essentieel belang. Denk hierbij aan visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, folders, brochures en boeken, maar ook verpakkingen, magazines, autobestickering en nog veel meer. Afhankelijk van uw wensen en het doel kan ik uw volledige drukwerk verzorgen binnen mijn netwerk van specialisten. Vanzelfsprekend kunnen de drukwerkbestanden ook kant-en-klaar aangeleverd worden bij uw drukwerkleverancier.

HEB IK UW INTERESSE GEWEKT? DAN IS CONTACT OPNEMEN EEN FLUITJE VAN EEN CENT.