Title Image

Brochures en flyers

BROCHURES en FLYERS

Brochures en flyers hebben als doel uw diensten of activiteiten te promoten. Met een opvallend en overzichtelijk design dat de doelgroep aanspreekt, is de eerste interesse gewekt. Het is daarnaast belangrijk de kernboodschap kort en bondig te communiceren.

12Design ontwerpt brochures en flyers in alle vormen en maten. Een hoge attentiewaarde creëer ik door middel van een bijzonder ontwerp dat uw boodschap op de juiste manier en vooral overtuigend overbrengt.

Allereerst is het belangrijk goed na te denken over de boodschap van uw brochure, folder of flyer. Als dat duidelijk is overleggen we vervolgens over de vorm en het formaat. Tenslotte hebben we dan nog teksten en afbeeldingen nodig, zodat ik een eerste ontwerpvoorstel kan maken.

Is het eindresultaat naar wens, dan kan ik voor u tevens het drukwerk verzorgen. Zie hiervoor de pagina drukwerk.

BEKIJK IN DE PORTFOLIO VOORBEELDEN VAN BROCHURES en FLYERS.

DIENSTEN

Alles begint met een goed idee. Mijn vak is om samen met u het briljante idee te vertalen naar een prachtig design. Of het nu gaat om een website, webshop, huisstijl,
brochure of de realisatie van drukwerk, het gaat om de kern van uw boodschap. Door mijn jarenlange ervaring kan ik gericht advies geven.

GRAFISCHE VORMGEVING

Alles wat u bedenkt kan ik voor u realiseren. Ik maak gebruik van de meest up-to-date grafische software. Omdat alles valt of staat met de vormgeving van een product, is het zaak strategisch de juiste middelen voor de juiste doelen in te zetten. Ik heb mij daarom gespecialiseerd in: huisstijlen, brochures, flyers, promotiematerialen, persberichten, beursmaterialen, verpakkingen, boeken, magazines, persberichten, nieuwsbrieven en bestickering.

ONLINE COMMUNICATIE

Steeds meer beslissingen en aankopen gebeuren online. Door online op hoog niveau vertegenwoordigd te zijn, laat u een goede indruk achter bij uw (potentiële) klanten. Maar online gaan op computer, tablet of smartphone vergt specifieke kennis. Die kennis kan ik u bieden met o.a. de volgende diensten: website ontwerpen, content management systemen (cms), webshops, marketing & promotie, maar ook social media begeleiding, online nieuwsbrieven, videoproducties en besloten webtools.

DRUKWERK

De kwaliteit van drukwerk is nog steeds van essentieel belang. Denk hierbij aan visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, folders, brochures en boeken, maar ook verpakkingen, magazines, autobestickering en nog veel meer. Afhankelijk van uw wensen en het doel kan ik uw volledige drukwerk verzorgen binnen mijn netwerk van specialisten. Vanzelfsprekend kunnen de drukwerkbestanden ook kant-en-klaar aangeleverd worden bij uw drukwerkleverancier.

HEB IK UW INTERESSE GEWEKT? DAN IS CONTACT OPNEMEN EEN FLUITJE VAN EEN CENT.