Title Image

Boeken en magazines

BOEKEN en MAGAZINES

Het maken van boeken en magazines is een mooi en creatief proces. Ik kan hier al mijn creativiteit in kwijt, omdat het vaak om veel pagina’s gaat. Het proces is daardoor intensiever dan bij het maken van een folder of flyer.

Bij het uitgeven van een magazine gaat het echt om de toegevoegde waarde. Maar ook een boek geven of verkopen is van onschatbare waarde. De vormgeving moet zorgen voor een goede balans tussen alle onderdelen van het boek of magazine. Het coverontwerp is daarbij cruciaal, want dat bepaalt uiteindelijk of mensen het magazine of boek kopen en bewaren.

Daarnaast is beeldmateriaal een belangrijk onderdeel. Een mooi ontworpen layout heeft tenslotte ook professionele foto’s of illustraties nodig. U kunt deze uiteraard zelf aanleveren, maar ik kan ook een fotograaf met u selecteren om foto’s te maken. Bestaand fotostock materiaal is natuurlijk ook een optie. Belangrijk is dat het materiaal van goede kwaliteit is.

WERKWIJZE

In overleg bepalen we het doel van uw magazine of boek. Wie is uw doelgroep en welke vorm is hiervoor het meest geschikt. Vanzelfsprekend houd ik daarbij rekening met uw huisstijl en uitstraling. Ook bekijken we samen de verschillende papiersoorten en kijken we wat het beste past. De keuze is gelukkig oneindig!

PORTFOLIO

Ik ben er trots op dat ik de afgelopen 20 jaar al veel succesvolle magazines en kranten heb mogen opmaken voor verschillende opdrachtgevers.
En heel bijzonder, ik heb alle 8 kookboeken van kok Mathijs Vrieze ontworpen. Wellicht kent u hem van tv van de kookprogramma’s die hij o.a. voor RTL4 presenteert. Zijn kookboeken zijn stuk voor stuk bestsellers en inmiddels zijn er ruim een half miljoen exemplaren van verkocht. Dit smaakt naar meer!

BEKIJK IN DE PORTFOLIO VOORBEELDEN VAN BOEKEN EN MAGAZINES.

DIENSTEN

Alles begint met een goed idee. Mijn vak is om samen met u het briljante idee te vertalen naar een prachtig design. Of het nu gaat om een website, webshop, huisstijl,
brochure of de realisatie van drukwerk, het gaat om de kern van uw boodschap. Door mijn jarenlange ervaring kan ik gericht advies geven.

GRAFISCHE VORMGEVING

Alles wat u bedenkt kan ik voor u realiseren. Ik maak gebruik van de meest up-to-date grafische software. Omdat alles valt of staat met de vormgeving van een product, is het zaak strategisch de juiste middelen voor de juiste doelen in te zetten. Ik heb mij daarom gespecialiseerd in: huisstijlen, brochures, flyers, promotiematerialen, persberichten, beursmaterialen, verpakkingen, boeken, magazines, persberichten, nieuwsbrieven en bestickering.

ONLINE COMMUNICATIE

Steeds meer beslissingen en aankopen gebeuren online. Door online op hoog niveau vertegenwoordigd te zijn, laat u een goede indruk achter bij uw (potentiële) klanten. Maar online gaan op computer, tablet of smartphone vergt specifieke kennis. Die kennis kan ik u bieden met o.a. de volgende diensten: website ontwerpen, content management systemen (cms), webshops, marketing & promotie, maar ook social media begeleiding, online nieuwsbrieven, videoproducties en besloten webtools.

DRUKWERK

De kwaliteit van drukwerk is nog steeds van essentieel belang. Denk hierbij aan visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, folders, brochures en boeken, maar ook verpakkingen, magazines, autobestickering en nog veel meer. Afhankelijk van uw wensen en het doel kan ik uw volledige drukwerk verzorgen binnen mijn netwerk van specialisten. Vanzelfsprekend kunnen de drukwerkbestanden ook kant-en-klaar aangeleverd worden bij uw drukwerkleverancier.

HEB IK UW INTERESSE GEWEKT? DAN IS CONTACT OPNEMEN EEN FLUITJE VAN EEN CENT.