Title Image

Beursmaterialen

BEURSMATERIALEN

Goede beursmaterialen, zoals presentatiewanden, roll up banners, folders, flyers, etc., zijn van essentieel belang om de gewenste indruk achter te laten. Het is onmisbaar voor een succesvolle presentatie van uw bedrijf op beurzen en events. U staat er tenslotte niet voor niets!?

Onder beursmaterialen versta ik de complete standinrichting en aankleding. Dat kan bestaan uit presentatiewanden, banners, promo achterwanden, spandoeken, een ludieke promotieactie en nog veel meer. Ik heb binnen mijn netwerk verschillende drukwerkleveranciers en grafische bedrijven die desgewenst het materiaal professioneel voor u kunnen verzorgen.

12design ondersteunt u bij het neerzetten van een succesvol beursevenement. Van beursconcept tot standontwerp, van communicatiemiddelen tot give aways. Ik adviseer, creëer en realiseer uw perfecte beursuitstraling, vanzelfsprekend helemaal afgestemd op uw wensen.

BEKIJK IN DE PORTFOLIO VOORBEELDEN VAN BEURSMATERIALEN.

DIENSTEN

Alles begint met een goed idee. Mijn vak is om samen met u het briljante idee te vertalen naar een prachtig design. Of het nu gaat om een website, webshop, huisstijl,
brochure of de realisatie van drukwerk, het gaat om de kern van uw boodschap. Door mijn jarenlange ervaring kan ik gericht advies geven.

GRAFISCHE VORMGEVING

Alles wat u bedenkt kan ik voor u realiseren. Ik maak gebruik van de meest up-to-date grafische software. Omdat alles valt of staat met de vormgeving van een product, is het zaak strategisch de juiste middelen voor de juiste doelen in te zetten. Ik heb mij daarom gespecialiseerd in: huisstijlen, brochures, flyers, promotiematerialen, persberichten, beursmaterialen, verpakkingen, boeken, magazines, persberichten, nieuwsbrieven en bestickering.

ONLINE COMMUNICATIE

Steeds meer beslissingen en aankopen gebeuren online. Door online op hoog niveau vertegenwoordigd te zijn, laat u een goede indruk achter bij uw (potentiële) klanten. Maar online gaan op computer, tablet of smartphone vergt specifieke kennis. Die kennis kan ik u bieden met o.a. de volgende diensten: website ontwerpen, content management systemen (cms), webshops, marketing & promotie, maar ook social media begeleiding, online nieuwsbrieven, videoproducties en besloten webtools.

DRUKWERK

De kwaliteit van drukwerk is nog steeds van essentieel belang. Denk hierbij aan visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, folders, brochures en boeken, maar ook verpakkingen, magazines, autobestickering en nog veel meer. Afhankelijk van uw wensen en het doel kan ik uw volledige drukwerk verzorgen binnen mijn netwerk van specialisten. Vanzelfsprekend kunnen de drukwerkbestanden ook kant-en-klaar aangeleverd worden bij uw drukwerkleverancier.

HEB IK UW INTERESSE GEWEKT? DAN IS CONTACT OPNEMEN EEN FLUITJE VAN EEN CENT.