Title Image

Besloten webtools

BESLOTEN WEBTOOLS

Een webtool neemt u werk uit handen. De mogelijkheden van een webtool zijn oneindig. Ik laat mij graag uitdagen om met uw ‘probleem’ mee te denken.

Weet u nog het moment dat ruim 20 jaar geleden werknemers op kantoor elkaar voor het eerst berichten per computer gingen sturen? Met de komst van e-mail kwamen de efficiëntie en communicatiestructuur in een stroomversnelling. Met een besloten webtool op maat maken we werken efficiënter en overzichtelijker.

Zo heb ik onder andere voor de Hortus Botanicus in Amsterdam een webtool ontwikkeld voor inschrijvingen voor rondleidingen. Men kan zich inschrijven op rondleidingen via het systeem en er wordt direct weergegeven hoeveel rondleiders er nog nodig zijn.

Voor BHV Centrale heb ik samen met mijn programmeur een zeer uitgebreide webtool ontwikkeld. Hierin kunnen per vestiging o.a. documenten worden bewaard en bhv-incidenten kunnen worden doorgegeven. De locale brandweer krijgt hier desgewenst automatisch direct melding van. Ook wordt het systeem gebruikt voor controles op locatie en is in één oogopslag zichtbaar op welke locatie een nieuwe BHV controle uitgevoerd dient te worden. Een PDF rapportage kan worden geprint met één druk op de knop.

BEKIJK IN DE PORTFOLIO VOORBEELDEN VAN WEBTOOLS.

DIENSTEN

Alles begint met een goed idee. Mijn vak is om samen met u het briljante idee te vertalen naar een prachtig design. Of het nu gaat om een website, webshop, huisstijl,
brochure of de realisatie van drukwerk, het gaat om de kern van uw boodschap. Door mijn jarenlange ervaring kan ik gericht advies geven.

GRAFISCHE VORMGEVING

Alles wat u bedenkt kan ik voor u realiseren. Ik maak gebruik van de meest up-to-date grafische software. Omdat alles valt of staat met de vormgeving van een product, is het zaak strategisch de juiste middelen voor de juiste doelen in te zetten. Ik heb mij daarom gespecialiseerd in: huisstijlen, brochures, flyers, promotiematerialen, persberichten, beursmaterialen, verpakkingen, boeken, magazines, persberichten, nieuwsbrieven en bestickering.

ONLINE COMMUNICATIE

Steeds meer beslissingen en aankopen gebeuren online. Door online op hoog niveau vertegenwoordigd te zijn, laat u een goede indruk achter bij uw (potentiële) klanten. Maar online gaan op computer, tablet of smartphone vergt specifieke kennis. Die kennis kan ik u bieden met o.a. de volgende diensten: website ontwerpen, content management systemen (cms), webshops, marketing & promotie, maar ook social media begeleiding, online nieuwsbrieven, videoproducties en besloten webtools.

DRUKWERK

De kwaliteit van drukwerk is nog steeds van essentieel belang. Denk hierbij aan visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, folders, brochures en boeken, maar ook verpakkingen, magazines, autobestickering en nog veel meer. Afhankelijk van uw wensen en het doel kan ik uw volledige drukwerk verzorgen binnen mijn netwerk van specialisten. Vanzelfsprekend kunnen de drukwerkbestanden ook kant-en-klaar aangeleverd worden bij uw drukwerkleverancier.

HEB IK UW INTERESSE GEWEKT? DAN IS CONTACT OPNEMEN EEN FLUITJE VAN EEN CENT.